Αντώνης Λιβιεράτος

HOME

[Νέα] [Βιογραφία] [Δισκογραφία..] [Εκτός Δισκογραφίας] [Φωτογραφίες] [Γκρουπ] 

[Συναυλίες] [Downloads] [Οι πίσω σελίδες][Κείμενα & Συνεντευξεις] [Επικοινωνία] [Σύνδεσμοι]

 

 

Νέα (30/4/2010) 

- Η όχι και τόσο συχνή ενημέρωση του website...
...είναι αναμφισβήτητο γεγονός τα τελευταία χρόνια.  Τόσο το  livieratos.gr όσο και το "αδελφό" και συστεγαζόμενο  dratomik.com,  παίζουν πλέον τον ρόλο ενός ανοιχτού στο κοινό αρχείου  κυρίως. Για ενημέρωση σχετικά με με τη δραστηριότητα του Αντώνη Λιβιεράτου και των γκρουπ με τα οποία εμπλέκεται καλό είναι να επισκεφθείτε επίσης τις σελίδες των  Dr.Atomik  και Κεφάλαιο 24/ Chapter 24  στο MySpace. Υπάρχουν επίσης το κανάλι των Dr.Atomik  στο YouTube και το blog που φιλοξενεί ψήγματα της σοφίας του Δρος. Ατόμικ.
-Οι DR. ATOMIK σε νέες περιπέτειες...
...Έχοντας σταθερά πλέον τετραμελή σύνθεση (Αντώνης Λιβιεράτος: φωνή πλήκτρα, κιθάρα φυσαρμόνικα, Άδωνις Γουλιέλμος: κιθάρα, Γιάννης Τρυφερούλης: τύμπανα, Βάϊος Ζητωνούλης: μπάσο)  και μέχρι το δεύτερο άλμπουμ τους, "Reptiles" να φτάσει στα δισκοπωλεία συνεχίζουν να είναι σκηνικά δραστήριοι. Εδώ και μήνες το λάιβ σετ τους περιλαμβάνει και σχεδόν όλο το νέο τους υλικό. Για σχετικά νέα, προτείνουμε να επισκεφθείτε τη σελίδα του γκρουπ στο MySpace.
-Καθυστέρηση για τη νέα κυκλοφορία από το Κεφάλαιο 24... 
...Πρόκειται για την σύμπραξη του γκρουπ με τον πολυπράγμονα φίλο Γάλλο παραγωγό και DJ, Philippe Petit, μέλος των εξαιρετικών Strings Of Consciousness και "αφεντικό" της δισκογραφικής εταιρίας BipHop. Το άλμπουμ ολοκληρώθηκε στη διάρκεια του καλοκαιριού του 2008 στην Αθήνα και ήταν προγαμματισμένο  κυκλοφορήσει την άνοιξη που διανύουμε. Προβλήματα με τη δισκογραφική εταιρία έχουν καθυστερήσει το εγχείρημα. Ηημερομηνία κυκλοφορίας έχει τώρα μετατεθεί στο ερχόμενο φθινόπωρο.
-Στο μεταξύ συνεχίζει, φυσικά, να κυκλοφορεί ...
...Το άλμπουμ των DR.ATOMIK. Οι DR.ATOMIK είναι το γκρουπ που απορροφά εδώ και αρκετό καιρό μεγάλο μέρος της δημιουργικότητας  (και τα καινούργια τραγούδια) του Αντώνη Λιβιεράτου. Πρόκειται περί ενός αγγλόφωνου ροκ γκρουπ, με έντονη παρουσία του ηλεκτρονικού στοιχείου το οποίο φημολογείται πως κατευθύνεται με τηλεχειρισμό απο κάποιον -αμφίβολα υπαρκτό- DR. ATOMIK που ζει απομονωμένος στο προσωπικό του οχυρό στη στέππα. Η σύνθεση των DR.ATOMIK την εποχή της ηχογράφησης, περιλάμβανε τους Αντώνη Λιβιεράτο (φωνή, κιθάρες, ηλεκτρονικά), Άδωνι Γουλιέλμο (κιθάρες),  και Γιάννη Νικολάου (κινούμενες εικόνες).   Το "μυστικό όπλο" του άλμπουμ είναι οι μίξεις και το mastering που υπογράφονται απ' τον Paul Hamann (Pere Ubu, David Thomas, House and Garden κ.α.) και στο  Suma Recording στο Ohio των ΗΠΑ. Περισσότερα , στο website των DR.ATOMIK.

-Καθώς και το "Drop-in/ Drop-out"... 

...Το "Drop-in/ Drop-out" το πιο πρόσφατο διπλό άλμπουμ για το Κεφάλαιο 24 βρίσκεται στα ράφια των δισκοπωλείων από το 2007. Το γκρουπ διατηρεί σταθερή εδώ και μια δεκαετία, τριμελή σύνθεση:Αντώνης Λιβιεράτος (κυρίως πλήκτρα), Βαγγέλης Μπουλουχτσής (κυρίως μπάσο) και Περικλής Μπουλουχτσής (κυρίως κιθάρες). Το υλικό του δίσκου είναι εξολοκλήρου οργανικό και βασίζεται εξ ολοκλήρου στον ελεύθερο αυτοσχεδιασμό. Ηχογραφήθηκε ζωντανά στο στούντιο και την σκηνή απ' τον Αλέξη Γκίκα και κυκλοφορεί απ' την Hitch-Hyke.

 

livieratos.gr v.4.0, Μάρτιος 2006- Οκτώβριος 2008. A hobART phASe Product

Εικόνες Ελένη Πιπίνη. 

English version