Αντώνης Λιβιεράτος

HOME

[Νέα]  [Βιογραφία] [Δισκογραφία..] [Εκτός Δισκογραφίας] [Φωτογραφίες] [Γκρουπ] 

[Συναυλίες] [Downloads] [Οι πίσω σελίδες][Κείμενα & Συνεντευξεις] [Επικοινωνία] [Σύνδεσμοι]

 

 Η συμμετοχή του Αντώνη Λιβιεράτου στους δίσκους των Sigmatropic

 

Sigmatropic/ Air

Άνοιξη 1998

CD(EP)

Hitch-Hyke, lift055

Ο Αντώνης Λιβιεράτος ηχογράφησε το ντεμπούτο EP των Sigmatropic στο hobART phASe STUDIO. Ήταν επίσης υπεύθυνος μαζί με τον Άκη Μπογιατζή για την παραγωγή του δίσκου στον οποίο έπαιξε ηλεκτρικές κιθάρες και Rhodes πιάνο.

Sigmatropic/ Random Walk

Δεκέμβρης 1998

CD

Hitch-Hyke, lift054

Ο Αντώνης Λιβιεράτος ηχογράφησε το ντεμπούτο LP των Sigmatropic, Random Walk στο hobART phASe STUDIO. Ήταν επίσης υπεύθυνος μαζί με τον Άκη Μπογιατζή για την παραγωγή του δίσκου στον οποίο έπαιξε ηλεκτρικές κιθάρες, όργανο, φυσαρμόνικα και Rhodes πιάνο.

Sigmatropic/ If You Were Me

Άνοιξη 1999

CD(EP)

Hitch-Hyke, lift065

Ο Αντώνης Λιβιεράτος ηχογράφησε και το δεύτερο αυτό ΕP των Sigmatropic, στο hobART phASe STUDIO στο οποίο έπαιξε  Rhodes ηλεκτρικό πιάνο.

Sigmatropic/ Sixteen Haiku and Other Stories

Οκτώβριος 2003

CD

Hitch-Hyke, lift071

Πρόκειται για την "διεθνή", αγγλόφωνη έκδοσης του βασισμένου σε ποιήματα του Γιώργου Σεφέρη υλικού "16 Χαϊκού και άλλες ιστορίες". που είχε κυκλοφορήσει  δυο χρόνια νωρίτερα.  Ο Αντώνης Λιβιεράτος συνυπογράφει με τον ΄Άκη Μπογιατζή την παραγωγή του δίσκου στον οποίο συμμετέχει και ως μουσικός παίζοντας  Rhodes ηλεκτρικό πιάνο, συνθετητές και ηλεκτρική κιθάρα. Υπογράφει επίσης το remix του "This Human Body" που περιλαμβάνεται στο Bonus CD που συνοδεύει τα πρώτα αντίτυπα του δίσκου.  Η εντυπωσιακή πολυεθνική λίστα των τραγουδιστών που συμμετέχουν περιλαμβάνει  τους Robert Wyatt, Howe Gelb, Steve Wynn, Carla Torgerson, Cat Power, Mark Eitzel, Lee Ranaldo και άλλους.

 

Πίσω στη "Δισκογραφία"

 

livieratos.gr, v4.0/ copyright: Αντώνης Λιβιεράτος 2006/  Σκίτσα & Εικόνες: Ελένη Πιπίνη

English version