Αντώνης Λιβιεράτος

HOME

[Νέα] [Βιογραφία] [Δισκογραφία..] [Εκτός Δισκογραφίας] [Φωτογραφίες] [Γκρουπ] 

[Συναυλίες] [Downloads] [Οι πίσω σελίδες][Κείμενα & Συνεντευξεις] [Επικοινωνία] [Σύνδεσμοι]

 

Ιστορικό του website

 

17 Νοεμβρίου 2009:   Ανανεώθηκαν οι σελίδες "Νέα", "Σύνδεσμοι", και  "Βιογραφία". 

3 Οκτωβρίου 2008:   Ανανεώθηκαν οι σελίδες "Νέα", "Δισκογραφία", "Εκτός Δισκογραφίας"  και  "Συναυλίες". 

27 Νοεμβρίου 2007:   Ανανεώθηκαν οι σελίδες "Νέα", "Δισκογραφία", "Εκτός Δισκογραφίας"  και  "Συναυλίες". 

24 Μαϊου 2007:   Ανανεώθηκαν οι σελίδες "Νέα"  και  "Συναυλίες". 

2  Μαϊου 2007:   Ανακατατάξεις λόγω της εγκαινιαζόμενης συγκατοίκησης με το www.dratomik.com. Ανανεώθηκε η σελίδα  "Συνδεσμοι".

29 Απριλίου 2007:   Ανανεώθηκε η σελίδα  "Συναυλίες". 

27 Μαρτίου 2007:   Ανανεώθηκαν οι σελίδες "Νέα"  , "Σύνδεσμοι", "Δισκογραφία" και  "Συναυλίες". 

27 Ιουνίου 2006:   Ανανεώθηκαν οι σελίδες "Νέα"  , "Σύνδεσμοι" και  "Συναυλίες". διορθώθηκε ένα λάθος στην "Επικοινωνία"

12 Απριλίου 2006:   "Ανεβαίνει" η ριζικά αναθεωρημένη νέα έκδοση του website (v.4.0

20 Μαρτίου 2006:   Ανανεώθηκαν οι σελίδες "Νέα",  "Κεφάλαιο 24", "Eπικοινωνείστε..." και  "Συναυλίες". Έγιναν επίσης κάποιες διορθώσεις στη σελίδα "Επικήδειος για ένα μέσο".

25 Νοεμβρίου 2005:   Ανανεώθηκαν οι σελίδες "Νέα",  "Κεφάλαιο 24", "Σύνδεσμοι" και  "Συναυλίες".

27 Μαϊου 2005:   Ανανεώθηκαν οι σελίδες "Νέα",  και  "Συναυλίες".

23 Μαρτίου 2005:   Ανανεώθηκαν οι σελίδες "Νέα",  και  "Συναυλίες". 

18 Φεβρουαρίου 2005:   Ανανεώθηκαν οι σελίδες "Νέα",  και  "Συναυλίες". 

26 Δεκεμβρίου 2004:   Ανανεώθηκαν οι σελίδες "Νέα", "Εκτενής Βιογραφία" και  "Συναυλίες". Προστέθηκε η σελίδα "Κεφάλαιο 24"

10 Νοεμβρίου 2004:   Ανανεώθηκαν οι σελίδες "Νέα" και  "Συναυλίες".

11 Αυγούστου 2004:   Ανανεώθηκαν οι σελίδες "Νέα",  Συναυλίες"και "Αρχείο Συναυλιών".

13 Μάη 2004:   Ανανεώθηκαν οι σελίδες "Νέα",  Συναυλίες"και "Αρχείο Συναυλιών".

2 Μάη 2004:   Ανανεώθηκαν οι σελίδες "Νέα",  "Νέα του website", "Σύνδεσμοι", "Μουσική για το Θέατρο", "Συναυλίες", "Σύντομη Βιογραφία" και "Εκτενής Βιογραφία". To website μεταφέρεται σε νέο, αναβαθμισμένο server.

26 Δεκέμβρη 2003:   "Ανέβηκε" η έκδοση v3.5 της ελληνόφωνης εκδοχής του livieratos.gr με αρκετές αλλαγές στον τρόπο πλοήγησης. Ανανεώθηκαν οι σελίδες "Νέα",  "Νέα του website", "Σύντομη Βιογραφία" και "Εκτενής Βιογραφία".

31 Οκτώβρη 2003:   Ενημερώθηκαν οι σελίδες "Νέα" ,  "Συναυλίες", "Δισκογραφία: Συμμετοχές και παραγωγές",  "Αντώνης Λιβιεράτος: Η συμμετοχή του στους δίσκους των Sigmatropic", "Μουσική για το Θέατρο", "Μουσική για ταινίες", "Σύνδεσμοι", "Site Map" και "Βίντεο" η οποία συμπτύχθηκε με τη σελίδα  "Βίντεο (για κατέβασμα)" που καταργήθηκε. Ανέβηκε το βίντεο "Men Don't" (WMV μορφή)

23 Μάη 2003:   Ενημερώθηκαν οι σελίδες "Νέα" ,  "Συναυλίες", "Βίντεο (για κατέβασμα)" και "Βίντεο". Ανέβηκε το βίντεο "Le Fauteuil Volant" (Quick Time & Real μορφή)

23 Απρίλη 2003:  Ενημερώθηκαν οι σελίδες "Νέα" και  "Συναυλίες". 

9 Μάρτη 2003:  Ενημερώθηκαν οι σελίδες "Νέα" και  "Συναυλίες". Έγιναν κάποιες αλλαγές στην πλοήγηση και στην αρχική σελίδα (homepage).

2 Μάρτη 2003:  "Ανέβηκαν" δείγματα από όλα (σχεδόν) τα κομμάτια του "Mother Tongue" σε μορφή MP3. Προστέθηκε η σελίδα "Ακούστε δείγματα κομματιών απο το "Mother Tongue"". Ενημερώθηκαν οι σελίδες "Ακούστε", "Αντώνης Λιβιεράτος:"Mother Tongue"", "Νέα" και  "Συναυλίες". Προστέθηκε μια σελίδα με το πρόγραμμα της ημερίδας "Ψηφιακός Πολιτισμός και Δημιουργία: Έλληνες Δημιουργοί" στην οποία συμμετέχει ο Λιβιεράτος ως εισηγητής.

27 Φλεβάρη 2003:  Ενημερώθηκαν οι σελίδες "Νέα" και  "Συναυλίες". Έγιναν κάποιες αλλαγές στην πλοήγηση.

22 Φλεβάρη 2003:  Ενημερώθηκαν οι σελίδες "Νέα" και  "Συναυλίες"

14 Φλεβάρη 2003: "Ανέβηκε" το βίντεο "Mother Tongue" (σε Quick Time & Real μορφή). Ενημερώθηκαν οι σελίδες "Νέα", "Συναυλίες" και "Βίντεο".

2 Φλεβάρη 2003: Καταργήθηκε η σελίδα "Πλήρη κομμάτια σε μορφή ΜΡ3". Οι συνδέσεις (links) που επιτρέπουν το κατέβασμα των κομματιών μεταφέρθηκαν στη σελίδα "Ακούστε". Η σελίδα "Ubic: Το βίντεο" μετονομάσθηκε σε "Βίντεο". Ενημερώθηκαν οι σελίδες "Νέα" και "Sitemap".

26 Γενάρη 2003: Προστέθηκε η σελίδα "Σχόλια του τύπου για το "Mother Tongue"". Ενημερώθηκαν οι σελίδες "Συναυλίες", "Δημοσιεύματα" και "Νέα" 

26 Δεκέμβρη 2002: Ενημερώθηκαν οι σελίδες "Συναυλίες", "Σύντομη Βιογραφία", "Εκτενής Βιογραφία", "The hobART phASe..." και "Νέα" .

19 Δεκέμβρη 2002: Προστέθηκε η σελίδα "Αντώνης Λιβιεράτος: Mother Tongue". Ενημερώθηκαν οι σελίδες "Συναυλίες", "Προσωπική Δισκογραφία"και "Νέα" .

2 Νοέμβρη 2002: Ενημερώθηκαν οι σελίδες "Συναυλίες", "Νέα" και "Links".

4 Οκτώβρη 2002: Ενημερώθηκαν οι σελίδες "Συναυλίες", "Νέα" και "Links".

23 Σεπτέμβρη 2002: Ενημερώθηκε η σελίδα "Συναυλίες". Έγιναν κάποιες μικρές διορθώσεις στην πλοήγηση.

9 Σεπτέμβρη 2002: Η έκδοση 2.5 του livieratos.gr αντικαθίσταται σε πρωτοφανώς σύντομο χρόνο απο την έκδοση 3 (ή V.3.0 αν το προτιμάτε). Η νέα έκδοση χρησιμοποιεί frames. Ανανεώθηκαν, επίσης, οι σελίδες "Φωτογραφίες" (με την προσθήκη μιας νέας σειράς 10 φωτογραφιών) και "Συναυλίες" και διορθώθηκαν, όπως πάντα, διάφορα (μικρά ως επί το πλείστον) λάθη.

3 Σεπτέμβρη 2002: "Ανέβηκε" η (παρούσα) έκδοση του ελληνόφωνου κομματιού  του livieratos.gr (Version 2.5). Διαφοροποιείται απο την προηγούμενη έκδοση (Version 2.0) σε αισθητικής κυρίως φύσης λεπτομέρειες και διορθώσεις. Η δομή του website περαμένει -στη βάση της- αναλλοίωτη. Η αντίστοιχη ανανέωση του αγγλόφωνου κομματιού θα ακολουθήσει μέσα στις επόμενες λίγες μέρες.

2 Σεπτέμβρη 2002: Προστέθηκε η σελίδα ""The Bust" by Illegal Operation".  Ανανεώθηκαν οι σελίδες "Δισκογραφία ως μέλος των Illegal Operation", "Βιογραφία", "Σύντομη βιογραφία", ""...the hobART phASe..." "Νέα" και "Links".

20 Μάη 2002: Ανανεώθηκαν οι σελίδες "Νέα" και "Συναυλίες".

1 Μάη 2002: Ανανεώθηκαν οι σελίδες "Νέα", "Συναυλίες", "Links" και "Μουσική για το Θέατρο". Διορθώθηκε ένα link (και προστέθηκε ένα ακόμα) στην σελίδα "Πράγματα που απεχθανόμαστε"

19 Απρίλη 2002: Ανανεώθηκε η σελίδα "Νέα". Προστέθηκε μια νέα σελίδα με τον τίτλο "Συναυλίες" η οποία θα φιλοξενεί απο 'δω και στο εξής τα σχετικά με την προγραμματισμένη συναυλιακή δραστηριότητα του Αντώνη Λιβιεράτου. Προστέθηκε επίσης ένα Δελτίο Τύπου σχετικό με την επανεμφάνιση του ιστορικού "Κεφαλαίου 24". Διορθώθηκε η e-mail διεύθυνση της δισκογραφικής εταιρίας "Hitch Hyke Music" στη σελίδα "Δισκογραφία".

23 Μάρτη 2002: Ανανεώθηκε η σελίδα "Νέα" 

20 Φλεβάρη 2002: Γενική ανασυγκρότηση μετά την κατάρρευση των Front Page Extensions του Server που μας φιλοξενεί. "Ξανακρεμιέται" ουσιαστικά το website μετά απο ένα δεκαήμερο προβληματικής λειτουργίας. Ανανεώθηκαν οι σελίδες "Νέα", "Links" και "Site Map". Έγιναν αρκετές μικροπαρεμβάσεις σε διάφορες σελίδες, που είναι άκρως βαρετό να απαριθμήσουμε.

19 Γενάρη 2002: Ανανεώθηκαν οι σελίδες "Νέα" και "Links"

11 Νοεμβρίου 2001: Ανανεώθηκαν οι σελίδες "Νέα", "hobART phASe System" και "Μουσική για τον κινηματογράφο"

10 Αυγούστου 2001: Ανανεώθηκαν οι σελίδες "Νέα", "Δισκογραφία ως μέλος των Illegal Operation" και "Links" και προστέθηκαν οι σελίδες "Illegal Operation: Careless Love" & "Illegal Operation: Blue Project". Ε, για Αύγουστο αρκετά είναι...

20 Μάη 2001: Ανανεώθηκαν οι σελίδες "Νέα" και "links". Προστέθηκε η σελίδα "2001: Τρεις ανοιξιάτικες συναυλίες" καθώς και ένα link προς αυτήν στη σελίδα "Εκτός Δισκογραφίας". Προστέθηκε επίσης μια σελίδα στην οποία αναδημοσιεύεται το πλήρες σχόλιο του in.gr για την συναυλία των Illegal Operation στο aN club τον περασμένο Φλεβάρη. 

12 Μάη 2001: Ανανεώθηκε η σελίδα "Νέα". 

8 Μάη 2001: Ανανεώθηκε η σελίδα "Νέα". Διορθώθηκε ένα λάθος στην σελίδα  "Σωτήρης Δεμπόνος "Ουράκας"" (Δισκογραφία: Συνεργασίες και παραγωγές)

10 Απρίλη 2001: Ανανεώθηκαν οι σελίδες "Νέα" και "Δισκογραφία". Προστέθηκαν οι σελίδες "Δισκογραφία ως μέλος των Illegal Operation" "Illegal Operation: Space Boogie". Προστέθηκε επίσης ένα δελτίο τύπου σχετικό με τις προγραμματισμένες συναυλίες του Αντώνη Λιβιεράτου.

26 Φλεβάρη 2001: Ανανεώθηκε η σελίδα "Νέα". Συμπληρώθηκε η σελίδα "Βιογραφία". Διορθώθηκε ένα link που δεν λειτουργούσε στη σελίδα "Site Map".

22 Φλεβάρη 2001: Ανανεώθηκε η σελίδα "Νέα"

3 Φλεβάρη 2001: Ανανεώθηκαν οι σελίδες "Νέα", "hobART phASe SYSTEM", "Δισκογραφία: Παραγωγές και συμμετοχές". Προστέθηκε η σελίδα "Μανώλης Αγγελάκης: Σταματίνα" και ένα νέο "Δελτίο τύπου" σχετικά με τους Illegal Operation

17 Γενάρη 2001: Ανανεώθηκε η σελίδα των "Νέων"

4 Γενάρη 2001: Ανανεώθηκε η σελίδα των "Νέων¨. Προστέθηκε η σελίδα "Illegal Operation/ Δελτίο Τύπου". Για πρώτη φορά προστέθηκαν Hyperlinks στη σελίδα "Νέα του website".

4 Νοέμβρη 2000: Ανανεώθηκαν οι σελίδες των "Νέων", των "συνεντεύξεων" και της"Μουσικής για τον κινηματογράφο".

5 Οκτώβρη 2000: Ενημερώθηκε η σελίδα των "Νέων". Διορθώθηκαν κάποια  links που δεν λειτουργούσαν στις σελίδες "Δισκογραφία/ Σπανιότητες" και "Επικοινωνείστε".

29 Σεπτέμβρη 2000: Παρουσιάζεται η νέα μορφή του site (V.2.0) που περιλαμβάνει ριζικά ανανεωμένο τρόπο πλοήγησης με Navigation bars σε όλες τις κύριες σελίδες, προσθήκη σελίδας χάρτη του website (site map) και ενημέρωση της ύλης γενικώς.

2 Ιούλη  2000: Ανανεώθηκαν οι σελίδες "Νέα", "Φωτογραφίες", "Σχόλια απ' τον τύπο", "Σχόλια απ' τον τύπο για το Πλαστικό Κουτί", "Δισκογραφία: Συμμετοχές και παραγωγές". Προστέθηκαν δύο νέες σελίδες: "Σχόλια απ' τον τύπο για το website" και "Σωτήρης Δεμπόνος/ Ουράκας".

16 Ιούνη  2000: Ανανεώθηκε η σελίδα "Νέα". Καταργήθηκαν τα links προς το (προσωρινά ανενεργό) website "alternative.gr". Διορθώθηκε ένα λάθος στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Αντώνη Λιβιεράτου στη σελίδα "Επικοινωνείστε..."

4 Ιούνη  2000: Είναι πλέον διαθέσιμη για "κατέβασμα" η video εκδοχή ("video edit") του κομματιού "Κόκκινος Ουρανός". Ανανεώθηκαν οι σελίδες "Νέα" και "Ακούστε...".

28 Μάη 2000: Ανανεώθηκε η σελίδα "Νέα".

23 Μάη 2000: Τέλος του διαγωνισμού που ανακοινώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Το "κρυφό" link στη σελίδα με τα ερωτηματικά είναι πλέον εμφανές.

23 Μάη 2000: Είναι πλέον διαθέσιμο το 3D-animation βίντεο "Ούμπικ" σε μορφή real video καθώς και το κομμάτι ¨Ούμπικ" του Αντώνη Λιβιεράτου σε μορφή ΜΡ3. Ενημερώθηκαν οι σελίδες "Δείτε..." και "Ακούστε...".  

23 Μάη 2000: Ανανεώθηκε η σελίδα "Νέα".

19 Μάη 2000: Είναι πλέον διαθέσιμα σύντομα δείγματα όλων των κομματιών του "Πλαστικού Κουτιού" (σε μορφή ΜΡ3). Προστέθηκε η ανάλογη σελίδα- ευρετήριο των διαθέσιμων κομματιών.

19 Μάη 2000: Ανανεώθηκε η σελίδα "Νέα" 

19 Μάη 2000: Ανανεώθηκε η σελίδα "Ακούστε..."

15 Μάη 2000: Ξεκινάει ένας μίνι διαγωνισμός παρατηρητικότητας που θα διαρκέσει μέχρι τις 22 Μάη (Βλ. "Νέα")

15 Μάη 2000: Ανανεώθηκε η σελίδα των νέων.

15 Μάη 2000: Το screen saver του website είναι πλέον διαθέσιμο για "κατέβασμα". Προστέθηκε το ανάλογο link στη σελίδα του ευρετηρίου.

15 Μάη 2000: Αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα που εμφανιζόταν σε μεγάλη ανάλυση οθόνης στη σελίδα "Επικοινωνείστε".

12 Μάη 2000: Ενεργοποιήθηκε το μέχρι τότε ανενεργό link με το website "Οι άντρες δεν κλαίνε" στη σελίδα  "links".

12 Μάη 2000: Ανανεώθηκε η σελίδα  "Νέα".

 

 
Πίσω στις "Πίσω Σελίδες"

 

livieratos.gr, v4.0/ copyright: Αντώνης Λιβιεράτος 2006/  Σκίτσα & Εικόνες: Ελένη Πιπίνη

English version